back

Відбулось свято Новорічної ялинки для дітей району

24 грудня 2012

22 грудня ц.р. в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченка відбулося районне свято Новорічної ялинки для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, обдарованих дітей, переможців обласних, районних олімпіад та конкурсів.

На святі були присутні близько 500 дітей району. Разом з дітлахами на захід прийшли опікуни та піклувальники, вчителі й батьки.

Привітати дітей з Новорічними святами прибули почесні гості: народні депутати України Михайло Чечетов та Владислав Атрошенко, депутати обласної ради Анатолій Заліський та Віктор Лазар, в.о. голови районної державної адміністрації Микола Ганжа, голова районної ради Михайло Литвин, а також заступники голови районної державної адміністрації.

Біля святково прибраної ялинки діти стали учасниками Новорічної інтермедії. Святкову атмосферу підтримували Дід Мороз та Снігуронька, які пропонували дітворі різноманітні конкурси та розваги, а веселий хоровод разом з дітьми водили й почесні гості свята.

Від народних депутатів всі дітлахи отримали вітання та солодкі подарунки.

Продовження свята відбулось у глядацькій залі театру, де талановиті діти отримали цінні подарунки – ноутбуки.

Після урочистостей дітлахи переглянули новорічну виставу.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації. Фото газети "Наш край"