back

Талановита представниця Чернігівського району стала лауреаткою обласного конкурсу "Жінка року-2012"

21 грудня 2012

Днями у Чернігівському драмтеатрі відбулася урочиста церемонія нагородження лауреаток обласного конкурсу «Жінка року-2012». Список учасниць нараховував двадцять сім представниць прекрасної статі з усіх районів області. Конкурс чудовий тим, що надає жінкам можливість під бурхливі оплески вийти на сцену та відчути себе зірками, справжніми «королевами балу»! Він дарує найщиріші слова захоплення, вдячності, найдобріші побажання. А все це, звичайно ж, дарує жінці й крила для польоту, і стимул для подальшої творчості, й більшу впевненість у собі. За словами організаторів всі жінки талановиті, ініціативні й небайдужі до громадського життя.

Чернігівський район цього року в номінації «Творці краси й натхнення» представила наша талановита землячка, молода письменниця, бібліотекар селища Михайло-Коцюбинське Олена Сердюк.

2012 рік став для Олени роком визнання, оскільки її дебютна книга «Грішниця» з успіхом розійшлась у книгарнях країни, здобула щирі відгуки читачів, а ще подарувала авторці нові знайомства та враження: у вересні роман було відзначено Чернігівською обласною премією імені Михайла Коцюбинського.

Здобутки Олени помітили в районі, відзначивши в номінації районного конкурсу «Жінка року-культура», а вже за кілька тижнів – диплом обласного конкурсу. За словами лауреатки увага земляків підтримує та надихає.


За інформацією ЦБС