back

Проводяться співбесіди з сільськими та селищними головами

18 грудня 2012

З метою активізації діяльності виконавчих комітетів сільських та селищних рад району по реалізації делегованих повноважень, згідно із Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», 17-18, 20 грудня ц.р. у районній державній адміністрації комісією на чолі з керівництвом району проводяться співбесіди з сільськими та селищними головами стосовно проблем життєдіяльності відповідних територіальних громад.

У ході співбесід основна увага акцентується на результатах виконання Програм соціально-економічного розвитку за 2012 рік та пріоритетних напрямках функціонування територіальних громад у 2013 році, вирішенні фінансових та земельних питань. Велика увага також приділяється питанням благоустрою населених пунктів та соціального захисту населення.

За результатами співбесід з кожним керівником територіальної громади, даються конкретні доручення щодо залучення додаткових резервів для наповнення місцевих бюджетів, врегулювання земельних та майнових відносин на території сільських та селищних рад, активізації робіт з благоустрою населених пунктів.


За інформацією відділу внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації