back

До уваги учасників дорожнього руху!

18 грудня 2012

Управління Державної Автомобільної Інспекції УМВС України в Чернігівській області, Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Чернігівської облдержадміністрації, Служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомлять що після сильних снігопадів на дорогах області виникають місцями снігові заноси та перемети, що призводять до ускладнення руху.

З метою попередження надзвичайних ситуацій радимо всім водіям утримуватись від поїздок за умов засніженості автодоріг та ожеледиць.

Водіям автобусів перед виїздом на маршрут потрібно уточняти стан проїзду дорогами області в районних автостанціях та дорожніх організаціях, необхідно негайно подбати про заміну автомобільних шин з літніх на зимові, а власникам великогабаритних транспортних засобів обладнати автомобілі цепами проти ковзання, автомобілі укомплектувати тросами буксирування та лопатами.

За умов обмеженої видимості рекомендуємо обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами.

Від вашого виваженого ставлення до ситуації, шановні учасники дорожнього руху, залежить подальший безперешкодний та безпечний рух транспортних засобів.


Телефони "гарячої лінії":

Служба автомобільних доріг в області – (0462) 665-765

Обласного ДАІ в області – (0462) 652-020

Управління з питань НС облдержадміністрації – (04622) 4-32-91