back

В районі відзначили Всеукраїнський тиждень права

12 грудня 2012

З нагоди відзнечення в районі Всеукраїнського тижня права у Киселівському НВК відбулась загальношкільна лінійка «Знаєш та реалізуєш свої права». Проведені години спілкування «Твої права», бесіди «Знаємо свої права – виконуємо свої обов’язки». Відбулось засідання за круглим столом учнів 9-11 класів «Закон і ми». Соціальний педагог провів анкетування «Я та мої права». Учитель правознавства організував правознавчий брейн-ринг «Стежками права». Випущено інформаційний буклет для учнів «Чи знаєш ти як захистити себе і своїх друзів».

Конкурс малюнків «Права людини починаються з прав дитини» організовано у Слобідській ЗОШ І-ІІ ст. Оформлено виставку науково-популярної та інформаційно-довідкової літератури «Твої права, обов’язки, відповідальність».

Учні Ягіднянської ЗОШ І-ІІ ст. взяли участь у правовому турнірі «Про права дитини». Проведені години спілкування «Діти України та їх права» (1-4 клас), «Основні положення Загальної декларації прав людини» (5-6 клас), «Мої моральні права» (7 клас), «Права та обов’язки людини, громадянина» (8-9 класи).

У Пісківському НВК проведена бесіда за участю представників органів місцевого самоврядування та батьківського комітету «Що таке правопорушення та юридична відповідальність». Організовано конкурс рефератів «Правові пам’ятки України».

Кувечицької ЗОШ І-ІІ ст. випустили шкільну газету «Стан законності та порядку в Україні».

У Жавинській ЗОШ І-ІІ ст. проведена вікторина, присячена Конвенції ООН про права дитини та правовий брейн-ринг. У шкільних бібліотеках загальноосвітніх навчальних закладів району оформлені виставки літератури, друкованих видань правового змісту «Подорож до країни права».

У всіх навчальних закладах району 10 грудня 2012 року відбувся Всеукраїнський урок права.

У І-й окремій Гвардійській танковій бригаді у смт.Гончарівське організовано та проведено бесіди, зустрічі за круглим столом "Стан законності та порядку в Україні", правові конкурси.

В сільських бібліотеках проведені презентації видань про права людини та оформлені виставки з літератури правового змісту "Твої права, обов’язки, відповідальність".

За участю молоді у сільських бібліотеках організовані круглі столи "Стан законності та правопорядку в Україні", присвячені проблематиці прав людини.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв'язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації