back

Голова райдержадміністрації провів розширену нараду

30 листопада 2012

Сьогодні, 30 листопада, в малій залі райдержадміністрації відбулась розширена нарада при голові райдержадміністрації за підсумками роботи протягом листопада 2012 року, в роботі якої взяли участь голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району.

На початку наради Микола Кудрик ознайомив присутніх з найважливішими подіями, які відбулися протягом тижня, зокрема про участь керівництва району в засіданні колегії обласної державної адміністрації. Він повідомив, що за результатами рейтингової оцінки за показниками соціально-економічного розвитку Чернігівський район посів четверте місце серед районів області.

Детальніше про економічні досягнення району розповіли заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол та начальник управління економіки райдержадміністрації Андрій Василець.

Заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань повідомив про позитивні зрушення в будівельній галузі району — за цим напрямком район посідає ІІ місце в області.

Мирон Шумик, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, поділився останніми новинами сільськогосподарської галузі: район впевнено тримає високі показники по рослинництву; окрім того, зупинено зменшення поголів’я великої рогатої худоби, що є першим позитивом для тваринницької галузі району.

У ході наради начальники управлінь та відділів, керівники підприємств, установ і організацій доповідали про діяльність відповідних галузей району протягом листопада ц.р., піднімали проблемні питання та обговорювали можливі шляхи їх вирішення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації