back

Семінар молодих вчителів початкових класів

28 листопада 2012

27 листопада ц.р. відбувся семінар молодих вчителів початкових класів на базі Количівської ЗОШ І-ІІІ ст. Валентина Теплуха, директор школи, та Ірина Махній-Дерев'янко, заступник директора з виховної роботи, учні 3 класу тепло зустріли гостей, провели екскурсію школою.

Першими гостей запросили на урок математики найменші школярі – першокласники. Учитель Світлана Лисенко, при розкритті теми уроку «Ознайомлення з поняттям «Задача», використала інформаційно-комунікаційні технології, де Равлик і Сонечко ознайомили маленьких школяриків із структурними елементами задачі. В ігровій формі відбулося закріплення вміння рахувати в межах 10.

На уроці читання в 4 класі з теми «Щедрівки» учитель Лариса Безугла створила атмосферу новорічних свят: відтворено побут давньої української хати, діти в українських костюмах. Учень Омельяненко Данило підготував розповідь про цикл новорічних свят. Всі учні класу вивчили стародавні щедрівки, якими щедрували у хаті бабусі та дідуся, за що були нагороджені гостинцями.

Учні 2 класу з вчителем Наталією Юрченко запросили на виховний захід «Рід. Родина. Україна». 16 маленьких українців, які всі разом з вчителем були одягнені в українські костюми, продекламували вірші про рідну Україну-неньку, її обереги, заспівали 5 дитячих пісень про рідний край. Всі присутні отримали велике задоволення від побаченого та поповнили медичні скарбнички новими ідеями.


За інформацією методиста РМК Олени Маятіної. Фото автора.