back

Районний центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді інформує

07 листопада 2012

06 листопада 2012 року керівники відділів Чернігівської райдержадміністрації разом із заступником голови райдержадміністрації Лідією Гаєвською здійснили спільний виїзд в селище Олишівку, метою якого була перевірка навчального закладу щодо умов навчання та виховання дітей, а також обстеження сімей, що опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги.

Слід відмітити, що на виконання соціальних ініціатив Президента України щодо виявлення, оцінки потреб, надання соціальних послуг та здійснення соціального супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, введена посада фахівця із соціальної роботи. В Олишівській селищній раді зазначену посаду займає – Тетяна Ярмоленко, яка яка систематично відвідує проблемні родини та надає їм за потребою соціально-економічні, психологічні, інформаційні та юридичні послуги.

Керівники відділів РДА підкреслили важливість тісної співпраці працівників селищної ради, адміністрації школи та дільничного інспектора з фахівцем із соціальної роботи, оскільки злагоджене співробітництво сприяє швидшому подоланню життєвих труднощів та буденних негараздів.

Як зазначила Зореслава Кудлай – директор Чернігівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, - всі проблеми дітей починаються з родини, тому нашою метою є здорова, щаслива дитина, яка в майбутньому створить свою міцну, благополучну сім'ю та буде впевнено почуватися в сучасному світі. Давайте ж пам'ятати про те, що діти – наше майбутнє!


За інформацією районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді