back

Відбулась розширена нарада при голові райдержадміністрації

05 листопада 2012

Сьогодні в малій залі райдержадміністрації відбулась розширена нарада при голові райдержадміністрації за підсумками роботи протягом десяти місяців 2012 року, в роботі якої взяли участь голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району.

На початку наради Микола Кудрик повідомив присутнім про найважливіші події, які відбулися протягом минулого тижня, зокрема представив новопризначеного директора районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Кудлай Зореславу Валеріївну, а також озвучив попередні результати виборів до Верховної Ради України.

Під час засідання голова райдержадміністрації приділив особливу увагу питанню виконання річних показників соціально-економічного розвитку району.

У ході наради начальники управлінь та відділів, керівники підприємств, установ і організацій доповідали про діяльність відповідних галузей району протягом десяти місяців ц.р., піднімали проблемні питання та обговорювали можливі шляхи їх вирішення.

За результатами наради голова райдержадміністрації дав відповідні доручення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації