back

Шановні працівники соціальної сфери!

02 листопада 2012

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери. Відзначення цього свята – справедлива шана держави і подяка жителів району за вашу працю, сповнену гуманізму, милосердя, любові і тепла.

Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім'ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід зі скрутної ситуації.

Не маємо сумніву, шановні соціальні працівники, що властивий вам високий моральний та професійний потенціал і надалі служитиме інтересам наших громадян. Прийміть вдячність за самовідданість, вірність обов’язку і покликанню.

Щиросердно бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та успіхів у здійсненні всіх ваших благородних задумів та починань.

Хай невичерпною буде ваша наснага, а заслужена шана додасть сил на нові здобутки у справі, яка вже стала справою вашого життя.


Голова Чернігівської райдержадміністрації Микола Кудрик