back

Вітали працівників соціальної сфери району

02 листопада 2012

Сьогодні, 02 листопада, у великій залі засідань райдержадміністрації відбулись урочистості до Дня працівника соціальної сфери. З професійним святом соціальних працівників району вітали: народний депутат України Григорій Маньковський, депутат обласної ради Віктор Лазар, заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення Оксана Хілик, голова райдержадміністрації Микола Кудрик та голова районної ради Михайло Литвин.

У своїх виступах почесні гості наголошували на високій значимості діяльності працівників соціальної сфери, адже їх турботу відчувають широкі верстви населення — вони щоденно піклуються про соціальні проблеми молоді, дітей-сиріт, інвалідів, безробітних, ветеранів, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім'ї, допомагають їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

«Вагомість вашої праці важко переоцінити, бо за кожним фактом, кожною вирішеною вами проблемою, стоять конкретні людські долі. Своєю працею ви довели, що компетентно та самовіддано виконуєте свої професійні обов’язки, допомагаючи людям знайти вихід із нелегких життєвих обставин, подолати труднощі та не втратити надії і віри у майбутнє», — звертаючись до соціальних працівників, зазначив у своєму виступі голова райдержадміністрації Микола Кудрик.

Голова районної ради Михайло Литвин від імені представницького органу району подякував працівникам соціальної сфери за нелегку благородну працю — служіння людям.

Кращих працівників соціальної сфери району за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята нагороджено грамотами та подяками обласної державної адміністрації, районної державної адміністрації та районної ради.

Під час заходу багатодітним матерям, яким Указом Президента України присвоєно почесне звання України «Мати-героїня» були вручені нагрудні знаки та цінні подарунки.

Урочистий дух свята підтримував чудовий концерт аматорів художньої самодіяльності району.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації