back

Відбулось засідання колегії райдержадміністрації

18 жовтня 2012

18 жовтня ц.р. відбулось засідання колегії райдержадміністрації, у роботі якого взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району, сільські та селищні голови.

На засіданні також був присутній Чернігівський міський голова, кандидат в народні депутати України по 205 округу Олександр Соколов, який на початку наради ознайомив присутніх з надбаннями Чернігова за останній час та перспективами міста на майбутнє.

Продовжилось засідання колегії відповідно до порядку денного.

По першому питанню доповів начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Мирон Шумик, який ознайомив присутніх з діяльністю агропромислового комплексу району за 9 місяців ц.р. У своєму виступі він наголосив на позитивних зрушеннях в рослинницькій галузі сільського господарства району, і разом з тим, підкреслив наявні негативні тенденції у тваринництві.

До обговорення питання діяльності аграрної галузі району долучилися директор ТОВ «Чернігівська індустріальна молочна компанія» Анатолій Ясинський, директор ТОВ «Агрофірма Іванівка АГ» Федос Носенок та голова фермерського господарства «Квас-агро» Сергій Яковенко.

Під час засідання колегії також розглянуте питання стану виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених Законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, реагування на запити та звернення депутатів усіх рівнів.

За результатами розглянутих питань прийняті відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністраії