back

Відбулася зустріч соціальних працівників з керівництвом району та області

09 жовтня 2012

08 жовтня ц.р. у М.Коцюбинському будинку культури відбулася зустріч соціальних працівників з керівництвом району та області.

У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації, керівник фракції Партії регіонів в обласній раді, кандидат у народні депутати України Станіслав Прокопенко, голова райдержадміністрації Микола Кудрик, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Лугова, директор територіального центру райдержадміністрації Раїса Пригара та соціальні працівники.

Станіслав Прокопенко подякував невтомним працівникам соціальної сфери за їх наполегливість та відданість справі, адже під їх щоденною опікою знаходяться люди, яким вкрай необхідна їхня турбота та допомога. Серед таких інваліди, самотні літні люди та інші незахищені верстви населення. Голова райдержадміністрації також поспілкувався з представницями гуманної професії.

У ході зустрічі гості побували й у стаціонарному відділенні територіального центру для постійного або тимчасового проживання, соціального обслуговування одиноких, непрацездатних громадян. Поспілкувалися з пацієнтами, вислухали побажання кожного, та пообіцяли взяти під особистий контроль вирішення їхніх проблем.

Станіслав Прокопенко вручив ключі від нового службового автомобіля для районних відділень соціальної допомоги директору територіального центру Раїсі Пригарі. А соціальні працівники отримали сертифікати на велосипеди.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв'язків з грмадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації