back

«У нас не ділять на чужих і своїх, тут усі свої…»

21 жовтня 2019

Нещодавно, 08 жовтня, відбулася ХІ звітно-виборна конференція Чернігівської районної організації ветеранів. На захід прибули 39 делегатів із 42 обраних, багато гостей, голова Чернігівської РДА Віктор Корж, заступник голови Чернігівської районної ради Володимир Поліщук,  начальники управлінь і служб райдержадміністрації.

Серед делегатів можна було побачити й військових, учасників різних війн і конфліктів, в тому числі і АТО, ветеранів праці…

Делегати оцінили роботу районної ради ветеранів як задовільну, затвердили звіт КРК ЧРОВ, окреслили завдання на поточний період і перспективу, обрали новий склад ради ветеранів і КРК. Конференція відзначила, що і надалі районна рада ветеранів, ветеранський актив будуть захищати права всіх категорій ветеранів і пенсіонерів, осіб з інвалідністю, бо у нас не ділять на чужих і своїх, тут усі свої…

А ветеранське свято розпочалося з пісні про Україну, яку виконала Людмила Спутай, також порадували своїми виступами Ольга Сірик і учень Киїнського ЗЗСО Юрій Бешун.

За активну участь у ветеранській роботі та розвиток ветеранського руху в районі ряд ветеранських активістів були нагороджені Грамотами і Подяками Чернігівської РДА і районної ради, Чернігівської обласної організації ветеранів України і Чернігівської районної організації ветеранів. Подяки районної ради ветеранів були оголошені управлінням і службам РДА та області, які активно співпрацюють з ветеранською організацією в плані соціального та правового захисту ветеранів і пенсіонерів, осіб з інвалідністю.

Чернігівська районна організація

ветеранів України