back

Відбулося Х Всеукраїнське літературно-мистецьке свято "Седнівська осінь"

01 жовтня 2012

29 вересня ц.р. у смт Седнів відбулося X Всеукраїнське літературно-мистецьке свято «Седнівська осінь».

У заході взяли участь народні депутати України Михайло Чечетов та Григорій Маньковський, перший заступник голови облдержадміністрації, керівник фракції Партії регіонів в обласній раді Станіслав Прокопенко, голова райдержадміністрації Микола Кудрик , голова районної ради Михайло Литвин, представники усіх територіальних громад району та почесні гості.

В ході свята на території новозбудованого навчально-виховного комплексу урочисто відкритий пам’ятник представнику відомого в історії України старовинного козацького роду, відомому державному діячеві і меценату Федору Лизогубу, покладені квіти до пам’ятників Тарасу Шевченку та Леоніду Глібову.

Вручені відзнаки будівельникам найкращої школи у сільській місцевості України від обласної державної адміністрації, обласної ради та Чернігівської райдержадміністрації, переглянуті виставкові комплекси територіальних громад району.

Також були представлені виставкові комплекси територіальних громад району та виставки майстрів народної творчості. Дівчата у народних костюмах, музики, вишиті рушники, картини ще більше наповнювали свято духом єдності та патріотизму.

Продовжили свято виступи творчих колективів обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм та аматорів району.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації