back

Відбулося засідання міжвідомчої комісії з питань оздоровлення та відпочинку дітей 2012 року

01 жовтня 2012

28.09.2012 року заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська провела засідання міжвідомчої комісії з питань оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2012 року.

У нараді взяли участь начальники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, районний лікар-педіатр, представники фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та відділу кримінальної міліції у справах дітей РВ УМВС, керівники дитячих оздоровчих закладів, які розташовані на території району.

Про виконання планових завдань оздоровчої кампанії 2012 року доповів начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Чаус. За його словами реалізація державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей є одним з найважливіших стратегічних завдань нашої держави сьогодні.

В ході зустрічі розглянуті питання виконання планових завдань оздоровчої кампанії 2012 року, про роботу оздоровчих закладів влітку 2012 року та виконання плану-завдань щодо підготовки до оздоровчої кампанії 2013 року, про роботу таборів денного перебування влітку 2012 року та перспективні плани оздоровчої кампанії 2013 року.

Підсумки наради підвела заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації