back

Дорогі земляки!

28 вересня 2012

Уже впродовж десяти років в історичному Седневі проводиться Всеукраїнське літературно-мистецьке свято «Седнівська осінь». Останні роки в цей же день відзначається й День Чернігівського району. Краса, щедрість та славетна історія Седнева вже протягом багатьох століть є джерелом для натхнення письменників, художників, діячів культури та мистецтва, а «Седнівська осінь» — це захід, який поправу є візитною карткою району.

Ми пишаємось тим, що у районі народжуються і зростають покоління талановитих та працелюбних людей, які роблять свій вагомий внесок у розвиток поліського краю. Спільно ми вдосконалюємо і покращуємо благоустрій населених пунктів та надаємо сучасного вигляду об’єктам соціальної сфери нашого району. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя. Усі досягнення, якими багатий наш район, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців.

У цей святковий день кожен відчуває себе частиною великої родини. Сьогодні ми закликаємо об'єднатися у любові до нашого району, працювати і жити на його благо.

Від щирого серця вітаю всіх вас з Х Всеукраїнським літературно-мистецьким святом «Седнівська осінь» та Днем Чернігівського району! Бажаю добра, здоров'я та родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій та збуваються всі заповітні мрії!

Голова райдержадміністрації М.В.Кудрик