back

Зі святом привітали працівників фізичної культури та спортсменів району!

07 вересня 2012

Сьогодні, 07 вересня, у великій залі райдержадміністрації відбувся урочистий захід до Дня фізкультури і спорту.

У заході взяли участь народний депутат України, радник Президента України, перший заступник фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов, голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступники голови райдержадміністрації Анатолій Кругол та Лідія Гаєвська, працівники фізичної культури закладів району, заслужені тренери та їх вихованці.

Народний депутат України Михайло Чечетов привітав зі святом усіх, хто небайдужий до фізичної культури, хто загартовує та виховує нове покоління спортсменів. Зі словами гордості він відмітив тих спортсменів, які звеличують Чернігівський край на міжнародній Олімпійській арені.

Голова райдержадміністрації Микола Кудрик також привітав вчителів фізвиховання, тренерів і спортсменів зі святом. Він зазначив, що розвиток фізкультури і спорту в районі та задоволення потреб у фізичній і спортивній діяльності багато в чому залежать від матеріальної бази та кваліфікованих кадрів. Також він подякував народному депутату України Михайлу Чечетову та першому заступнику голови облдержадміністрації Станіславу Прокопенку за сприяння розвитку фізичної культури нашого району, а також назвав спортсменів - "гордість району", які постійно захищають честь нашого краю на спортивній арені, це: Ірина Варвинець з с.Мохнатин, Василь Потапенко з Михайло-Коцюбинського, Олександр Дахно та Юрій Гайовий із с.Халявин, Олександр Кондратенко і Крістіна Литвиненко з Киселівки, Олексій Петренко з с.Клочків.

Зі словами глибокої подяки голова райдержадміністрації звернувся до заслужених тренерів Паршукова Віталія Серафімовича, який в поточному році отримав звання заслуженого тренера України з біатлону, та Гайового Анатолія Івановича, який в 2012 році став лауреатом премії ім.М.Мглинцева. Спільно вони виховали не одне покоління та продовжують виховувати кандидатів у майстри спорту та чемпіонів України серед нашої молоді.

Приєднався до привітань і голова районної ради Михайло Литвин. Він привітав усіх зі святом, побажав міцного здоров'я, натхнення у роботі, невичерпної наснаги та нових Олімпійських висот.

Молоде покоління прийшов також привітати Майстер спорту міжнародного класу України з біатлону, учасник чотирьох олімпійських ігор В`ячеслав Деркач,який все своє життя присвятив спорту. Нині разом з дружиною він передає досвід юним спортсменам Чернігівського району у дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву з лижного спорту, і вважає це "справоюи життя".

У ході заходу були вручені грамоти та подяки районної державної адміністрації, районної ради переможцям і призерам районної Спартакіади школярів, а також цінні подарунки від народного депутата України Михайла Чечетова видатним спортсменам району. А також за сприяння першого заступника голови облдержадміністрації Станіслава Прокопенка, Михайло-Коцюбинській гімназії вручений сертифікат на придбання спортивного інвентарю для тренажерної зали.

Вітали гостей своїми виступами й циркова студія "Скоморохи" та танцювальний колектив "Юний ангел" Старобілоуської ЗОШ.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації