back

Підсумки оздоровлення дітей

03 вересня 2012

Підводячи підсумки проведеної роботи по оздоровленню дітей в 2012 році, слід зазначити, що відповідно до Постанови правління обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 17.02.2012 року № 6 “Про затвердження програми щодо відновлення здоров”я застрахованих осіб і членів їх сімей на 2012 рік” Чернігівському району було виділено 157,0 т. грн. на часткове фінансування для оздоровлення дітей, які використані повністю.

Також, на оздоровлення дітей були залучені кошти, передбачені у державному бюджеті, для оздоровлення та відпочинку дітей працівників агропромислового розвитку та соціальної сфери на селі.

За оздоровчий період, з участю коштів Фонду, оздоровлено 232 дитини: з них 145 дітей відпочивали та загартовувались на березі Чорного моря, 26 дітей – в оздоровчому таборі “Сузір”я” на березі річки Десна с. Вишеньки, Коропського району. У позаміському оздоровчому комплексі “Відкриті двері”, що в м. Чернігові, оздоровилося 39 дітей, 22 дитини - в “Електроніку” та “Юний хімік”.

Весело та цікаво проходили дні в оздоровчий період у закладах оздоровлення. Діти брали участь у їх відкритті, відзначали святковими концертами визначні дати, які припадали на період відпочинку, брали участь у художній самодіяльності, виставах, екскурсіях.

Крім того, 24 дитини з багатодітних та малозабезпечених сімей району за рахунок коштів Фонду, з доплатою 10 відсотків вартості путівки, пройшли санаторне лікування в санаторії “Десна” Чернігівського району. Для цього витрачено коштів Фонду 70,6 тис. грн.

Хочеться відмітити страхувальників, в особі їх керівників, які брали активну участь в організації оздоровлення дітей, це такі як: Роїщенська сільська рада, ДП ”Чернігівське лісове господарство”, ТОВ”Індустріальна молочна компанія”, ПрАТ “Племпідприємство”, ЗАТ НВО “Чернігівеліткартопля”, відділ освіти ЧРДА та інші.

На майбутнє, хотілося б побажати всім страхувальникам нашого району активніше співпрацювати в даному напрямку, з метою залучення до оздоровлення більшої кількості дітей.


За інформацією Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності