back

Відбулася районна серпнева педагогічна конференція

29 серпня 2012

Сьогодні, 29 серпня, у великій залі райдержадміністрації відбулася районна серпнева конференція працівників освіти.

У роботі конференції взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації, керівник фракції Партії регіонів в обласній раді Станіслав Прокопенко, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський, голова районної райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська та керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун.

До участі в роботі конференції запрошені педагогічні працівники, керівники дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, педагоги-депутати районної ради, голови сільських рад, начальники відділів райдержадміністрації та ЗМІ.

В ході конференції перед присутніми виступив начальник відділу освіти райдержадміністрації Володимир Конюший. У своєму виступі він доповів про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої і позашкільної освіти у 2011-2012 навчальному році, стану підготовки до 2012-2013 навчального року та визначення основних завдань упровадження Державного стандарту початкової загальної освіти з 1 вересня 2012 року.

Приємною подією в житті освітян району стало отримання 4 нових автобусів. Директорам шкіл ключі від автобусів вручив перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко.

Напередодні нового навчального року надійшло традиційне привітання та подарунки від народного депутата України, радника Президента України, першого заступника голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді, заслуженого економіста України, доктора наук державного управління Михайла Чечетова. Подарунки вручив голова райдержадміністрації Микола Кудрик.

Кращі освітяни району нагороджені грамотами та подяками райдержадміністрації та районної ради.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації