back

Відбулась розширена нарада при голові райдержадміністрації

27 серпня 2012

27 серпня ц.р. в малій залі райдержадміністрації відбулась розширена нарада при голові райдержадміністрації за підсумками роботи протягом серпня 2012 року, в роботі якої взяли участь голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району.

На початку наради Микола Кудрик повідомив присутнім про найважливіші події, які відбулися минулого тижня, зокрема про участь керівництва району в загальнодержавних урочистих заходах з нагоди відзначення 21-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України, які відбулись 24 серпня ц.р. в Національному Палаці «Україна» в м. Києві.

У ході наради голова райдержадміністрації детально зупинився на питанні відкриття Седнівського навчально-виховного комплексу, яке відбудеться 30 серпня ц.р.

Окрім того, учасники наради обговорили заходи щодо належного проведення Дня знань 1 вересня ц.р. в загальноосвітніх навчальних закладах району та участі в них представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, депутатів районної ради та громадськості.

За результатами наради прийняте відповідне доручення голови райдержадміністрації.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації