back

У районі відзначили 21-річницю Незалежності України та День Державного Прапора

27 серпня 2012

23 серпня ц.р. у великій залі райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди святкування 21-річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора за участю народного депутата України, радника Президента України, І-го заступника голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайла Чечетова.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступники голови райдержадміністрації, працівники управлінь і відділів райдержадміністрації та районної ради, запрошені гості.

Першим привітав зі святом голова районної ради Михайло Литвин. У своєму виступі він наголосив на важливості Дня Незалежності, його патріотичності, нелегкого шляху та здобутках району.

Народний депутат України Михайло Чечетов та голова райдержадміністрації Микола Кудрик також привітали присутніх зі святом, подякували за натхненність та працелюбність, завдяки яким усі надбання Чернігівського району не тільки збережені, а й примножені.

У ході святкування п’ятьом кращим учням району народний депутат України Михайло Чечетов вручив паспорти громадянина України та пам’ятні подарунки, привітав зі святом та побажав натхнення і завзятості на початку їх дорослого шляху.

Також були відзначені матері-героїні району, із рук народного депутата вони отримали нагрудні знаки "Мати-героїня" та цінні подарунки.

Кращим працівникам району вручені грамоти і подяки райдержадміністрації та районної ради.

Справжнім подарунком для присутніх став святковий концерт учасників художньої самодіяльності Чернігівського району. Народні пісні, танці та патріотичний настрій надовго залишиться в серцях учасників заходу.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації