back

Дорогі земляки!

23 серпня 2012

23 та 24 серпня ми святкуємо знакові події, які займають провідне місце серед знаменних дат національної історії нашої країни – День Державного Прапора та День Незалежності України.

21 рік тому здійснилася споконвічна мрія наших предків – ми стали господарями на рідній землі.

Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – тестуванням на зрілість і силу духу. Нині вже ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі поліпшити життя в своїй Батьківщині.

Синьо-жовтий стяг – святиня нашого народу. Наш прапор политий кров'ю українських героїв. Сотні тисяч життів віддано за те, щоб він гордо майорів, віщуючи світу про назавжди вільну Україну.

Сьогодні наша держава вступила на шлях масштабних реформ, спрямованих на покращення суспільно-політичного та соціально-економічного становища в країні.

Проте, всі ми добре розуміємо, що будь-які реформи матимуть успіх за умови, що кожен громадянин, як справжній господар у своєму домі, буде нести відповідальність за долю України.

Нехай же ці свята духмяним серпневим ароматом українського хліба принесуть у ваш дім здоров’я, щастя, добро, достаток, мир, щедру долю, силу і наснагу в усіх ваших починаннях.


Голова райдержадміністрації М.В.Кудрик