back

Відбулось спільне засідання Громадської ради при райдержадміністрації, представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району

17 серпня 2012

16 серпня ц.р. в малій залі райдержадміністрації відбулось спільне засідання Громадської ради при райдержадміністрації, представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з питання громадського обговорення необхідності внесення змін до Закону України «Про громадські об’єднання», що вводиться в дію з 1 січня 2013 року.

Проводили засідання заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська та голова Громадської ради при райдержадміністрації Володимир Чаус.

З новим Законом присутніх ознайомила заступник начальника служби – начальник відділу державної реєстрації юридичних осіб та легалізації об’єднань громадян та державної реєстрації друкованих засобів масової інформації реєстраційної служби головного управління юстиції в Чернігівській області Ірина Жмака. Вона детально розповіла про відмінності між чинним Законом України «Про обєднання громадян», що діє з 1992 року та новим Законом «Про громадські об’єднання», який вводиться в дію з 1 січня 2013 року.

У ході обговорення Закону члени громадської ради внесли свої пропозиції. Зокрема, запропоновано внести зміни до ст. 22, п.3, а також до ст.23, п. 1.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації