back

Відбулась одинадцята сесія Чернігівської районної ради шостого скликання

15 серпня 2012

15 серпня ц.р. відбулась одинадцята сесія Чернігівської районної ради шостого скликання, в роботі якої взяли участь 71 депутат районної ради, керівники підприємств, установ, організацій району, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські та селищні голови.

Відповідно до порядку денного сесії розглянуто 18 питань.

По першому, головному питанню – про виконання Програми економічного і соціального розвитку Чернігівського району за І півріччя 2012 року – доповів начальник управління економіки райдержадміністрації Андрій Василець.

З низкою фінансових питань присутніх ознайомила начальник фінансового управління райдержадміністрації Лариса Потапенко.

Питання про увічнення пам’яті першого Представника Президента незалежної України в Чернігівському районі О.П. Полковничена озвучив депутат районної ради Олексій Масюк.

Жваве обговорення викликали виступи начальника відділу освіти райдержадміністрації Володимира Конюшого про припинення діяльності Клочківської, Черниської та Радгоспівської шкіл, а також про нагородження щорічною премією районної ради та райдержадміністрації імені Миколи Мглинцева кращих працівників освіти Чернігівського району.

Окрім того, учасниками сесії заслухані звіти: Чернігівського районного комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» про свою діяльність; про хід виконання районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Чернігівського району на 2011-2015 роки; про хід виконання Програми з охорони життя людей на водних об’єктах у Чернігівському районі на 2011-2015 роки, а також прийнята Програма передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Чернігівського району на 2012-2015 роки.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації