back

Відбулось спільне засідання Колегії райдержадміністрації та Президії районної ради

13 серпня 2012

13 серпня ц.р. відбулось спільне засідання Колегії райдержадміністрації та Президії районної ради, в роботі якого взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району, сільські та селищні голови.

Відповідно до порядку денного на засіданні розглянуте питання «Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за підсумками І півріччя 2012 року».

По цьому питанню доповів начальник управління економіки райдержадміністрації Андрій Василець, який ознайомив присутніх з досягненнями соціально-економічного розвитку району за звітний період.

Лариса Потапенко, начальник фінансового управління райдержадміністрації, повідомила учасникам зібрання про виконання бюджету району.

До обговорення питання ходу виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за підсумками І півріччя 2012 року долучились заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Галина Дешура, начальник відділу освіти Володимир Конюший та директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Алла Кот.

За результатами розглянутого питання прийняте відповідне розпорядження голови райдержадміністрації.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації