back

Проведені спільні виїзди соціальних структур району

13 серпня 2012

З метою підвищення рівня інформованості населення про заходи соціального захисту, які передбачені діючим законодавством та суттєвого покращення соціального обслуговування та надання соціальної підтримки населенню шляхом обслуговування безпосередньо за місцем проживання проведено спільні виїзди працівників управління праці та соціального захисту населення Чернігівської райдержадміністрації, управлінням Пенсійного фонду України в Чернігівському районі та територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в населені пункти району: 09.08.2012 року в с. Хмільниця, 10.08.2012 року в с. Серединку, Топчіївку.

Працівниками територіального центру здійснена перевірка роботи соціальних робітників по наданню соціальних послуг громадянам похилого віку, які перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома № 2 територіального центру та надана практична допомога соціальним робітникам.

Спеціалістами управління праці та Пенсійного фонду проведена роз’яснювальна робота про стан виконання соціальних ініціатив Президента України. Працівниками управлінь також надана допомога уповноваженим сільських та селищних рад з питань соціального захисту населення та пенсійного забезпечення.

Для більш повного інформування громадян про розміри пенсій, порядок їх призначення, про можливості здійснення перерахунку пенсій використовувалась інформація Пенсійної бази даних.


За інформацією управління праці та соціального населення райдержадміністрації