back

До уваги зацікавлених осіб!

10 серпня 2012

У рамках Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива», Секретаріат Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва Міністерства економічного розвитку і торгівлі України запрошує менеджерів підприємств прийняти участь у конкурсному відборі на навчання в Інституті вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету за напрямами «Економіка і підприємництво» та «Менеджмент і адміністрування».

Навчання відбуватиметься за кошти Державного бюджету України.

Тривалість Програми – 10 місяців, форма навчання – денно-заочна (модульна). Після закінчення видається диплом спеціаліста про перепідготовку встановленого державного зразка.

Навчальний процес за програмою планується розпочати у вересні поточного року.

З умовами прийому та вимогами до кандидатів, зразками форм для заповнення on-лайн можна ознайомитись на веб-сайтах: www.ukrini.org.ua
www.me.gov.ua

Бажаючим прийняти участь у конкурсному відборі можна звертатися в управління економіки райдержадміністрації за адресою: м.Чернігів, вул.Шевченка, 48, каб. 304 , тел.: 95-23-47, 676-606.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації