back

Народний депутат України Михайло Чечетов відвідав район

09 серпня 2012

9 серпня ц.р. з робочою поїздкою район відвідав народний депутат України, радник Президента України, перший заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов.

У ході поїздки він взяв участь в робочій нараді щодо закінчення будівництва Седнівського НВК, яка відбулась в смт. Седнів.

У супроводі делегації керівництва Чернігівського району, представників підрядних організацій куратор будівництва оглянув навчальні класи, виробничі приміщення, спортивну та актову зали, тенісний корт та баскетбольний майданчик.

Особливо зацікавили гостей приміщення для дошкільнят вже умебльовані зручними ліжками, шафками. До речі, у кімнаті гігієни встановлено спеціальну сантехніку, розраховану на дітей до 6 років.

Голова Чернігівської районної державної адміністрації Микола Кудрик розповів, що активно йде укомплектування навчального закладу. А за тиждень учителі вже звітуватимуть директору про готовність своїх робочих місць до нового навчального року.

На ошатному подвір’ї школи, що майоріло різнобарв’ям квітів, народний депутат оглянув тенісний корт та баскетбольний майданчик.

Із-за високих крон дерев блискотіли золотом бані Седневського храму. За словами голови райдержадміністрації, знайдено кошти для її ремонту.

– Як символічно, – зауважив Михайло Чечетов. – Храм знань і храм Господній розташовані поруч. Зводяться школи, оновлюються храми, відроджується Україна...


Наталія БУШАЙ