back

Про семінар бібліотекарів

07 серпня 2012

Уже традиційними стали зібрання всіх директорів бібліотечних установ області, які самовіддано працюють на бібліотечній ниві. Ось і нещодавно відбулась приємна зустріч на базі Козелецької ЦБС, де всі присутні мали чудову нагоду поспілкуватись, обговорити актуальні питання, а також стати учасниками проблемно-цільового навчання для представників бібліотек Чернігівської області за темою: «Бібліотечна діяльність та нові технології: ресурсне забезпечення».

У ході заняття обговорювались питання місії публічної бібліотеки в інформаційному суспільстві та громадських ініціатив, як стимулюючого фактора стратегії інноваційного розвитку бібліотеки.

Особлива увага приділялась успішному написанню проектів, адже на сьогодні вже більшість бібліотек взяли участь в цій сфері. Деякі бібліотечні заклади стали переможцями, і тепер дійсно можуть бути сучасними інформаційними центрами для широкого кола читачів.

Тому в подальшому Чернігівська районна ЦБС поповнить ряди тих, хто вже взяв участь в написанні проектів, що зробить нас дійсно сучасним бібліотечно-інформаційним осередком .

Директор КЗ Чернігівської районної ЦБС Вікторія Пирковська