back

Як підключити цифрове телебачення до телевізора

03 серпня 2012

Цифрове телебачення активно входить в наше життя, витісняючи аналогове. Висока якість картинки, впевнений сигнал — саме те, чого в останні роки так не вистачало звичайним людям. Також технології цифрового телебачення підтримують стандарт телебачення високої чіткості.

Для переходу на прийом цифрового телебачення нинішнім парком телевізорів вам знадобиться обладнання для підключення (телетюнер), телевізор, антена.

У всіх людей, які бажають підключити цифрове телебачення, виникає питання: чи потрібен якийсь спеціальний телевізор? Де його взяти? І скільки він коштує? Відповідь порадує всіх. Ніяких особливих телевізорів не треба. Підійде звичайний сучасний «ящик», що має стандартний антенний вхід, scart-вхід, НЧ-вхід (Тюльпанчик), S-Video-вхід тощо.

З їх допомогою до телевізора підключається приставка-декодер (телетюнер). Процес установки приставки так само простий, як і підключення антени до телевізора і ви можете впоратися з цим самостійно, не переплачуючи гроші за установку. Просто вставте кабель одним кінцем в спеціальний вхід на приставці-декодері, а іншим — в телевізор у відповідний вхід.

Що стосується оплати, то вам доведеться оплатити придбання необхідного обладнання разово. Це буде найбільша витрата. Так само ви можете скористатися послугою установки, підключення та налаштування обладнання. Або можете зробити це самі безкоштовно.