back

Відбулась розширена нарада при голові райдержадміністрації

30 липня 2012

30 липня ц.р. в малій залі райдержадміністрації відбулась розширена нарада при голові райдержадміністрації за підсумками роботи протягом семи місяців 2012 року, в роботі якої взяли участь голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району.

На початку наради Микола Кудрик повідомив присутнім про найважливіші події, які відбудуться протягом цього тижня, зокрема про участь керівництва району в XIV з’їзді Партії регіонів, який відбудеться 30 липня ц.р. у м. Києві. На з’їзді будуть затверджені передвиборна програма партії, виборчий список кандидатів у народні депутати за багатомандатним виборчим округом та кандидатів у народні депутати за одномандатним виборчим округом.

Детально керівник району зупинився на зборі цьогорічного врожаю, озвучив високі показники врожайності озимих зернових та встановив терміни закінчення жнив.

Також голова райдержадміністрації приділив значну увагу питанням підготовки району до осінньо-зимового періоду 2012-2013 років, відкриття Седнівського НВК, проведення Всеукраїнського літературно-мистецького свята «Седнівська осінь-2012» та Дня Чернігівського району, що відбудеться 30 серпня ц.р. в смт. Седнів. До речі, цього року седнівський масштабний захід відвідають високопоставлені гості з м. Києва.

У ході наради начальники управлінь та відділів, керівники підприємств, установ і організацій доповідали про діяльність відповідних галузей району протягом семи місяців ц.р, піднімали проблемні питання та обговорювали можливі шляхи їх вирішення.

За результатами наради голова райдержадміністрації дав доручення щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності району.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації