back

«Ґендерна політика та ювенальна юстиція – виклики часу» - тема, що цікавить громадськість

26 липня 2012

26 липня ц. р. за ініціативи Громадської ради при райдержадміністрації відбувся круглий стіл «Ґендерна політика та ювенальна юстиція – виклики часу». У засіданні взяли участь керівники відділів та управлінь райдержадміністрації, депутати районної ради та члени Громадської ради при райдержадміністрації. Проводили засідання заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська та заступник голови Громадської ради при райдержадміністрації Наталія Надирова.

Учасники круглого столу у своїх виступах висловили власне бачення зазначених питань та пропонували шляхи корегування державного ґендерного законодавства.

ПРОПОЗИЦІЇ
учасників круглого столу «Ґендерна політика та ювенальна юстиція – виклики часу» від 26 липня 2012 року

1. Розглянути питання стану ґендерної політики та впровадження ювенальної юстиції в Україні на засіданнях депутатських комісій з наступним розглядом на сесії районної ради.

2. За матеріалами розгляду на сесії направити звернення Чернігівської районної ради т до Президента України щодо питань ґендерної політики та ювенальної юстиції.

3. Через засоби масової інформації вести широку роз’яснювальну роботу серед населення щодо небезпеки в Україні легалізації нетрадиційної сексуальної орієнтації.

4. Направити в Верховну раду вимогу про прийняття законопроекту про заборону популяризації гомосексуалізму та підтримати законопроект № 8711 "Про захист прав дітей на безпечний інформаційний простір".

5. Підсилити роботу по вивченню і розповсюдженню знань про важливість сімейних цінностей, як найважливіший вплив на стан сталого розвитку суспільства в Україні , його національних, культурних, духовних надбань та економічного розвитку.

6. Провадити широку пропаганду серед населення, особливо молоді, підлітків, школярів, щодо здорового способу життя та сімейних цінностей.

7. Дані пропозиції опублікувати в ЗМІ.

За інформацією відділу внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації

Адреса: 14035, м. Чернігів, вул.Шевченка, 48

Телефон/факс: (0462) 67-66-02

Адреса електронної пошти: [email protected]

Технічна підтримка[email protected]