back

Робоча поїздка голови райдержадміністрації в Терехівську територіальну громаду

25 липня 2012

25 липня ц.р. голова райдержадміністрації Микола Кудрик з робочою поїздкою відвідав Терехівську територіальну громаду, в роботі якої взяли участь заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол та головний лікар КЛПЗ «Чернігівська центральна районна лікарня» Дмитро Руденко.

Головною метою поїздки було відвідання приміщення сільського ФАПу, реконструкцію якого планується завершити до 24 серпня ц.р., тобто до 21-ї річниці Незалежності України: саме таке завдання поставив голова райдержадміністрації виконавцям реконструкції.

Принагідно слід зазначити, що заходи по відновленню ФАПу здійснюються в рамках реалізації в районі проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-2», для участі в якому відібрані Терехівська, Рад.Слобідська, М.Коцюбинська та Хмільницька територіальні громади.

Приємною звісткою для керівника району стало те, що відреконструйований ФАП очолить молодий спеціаліст – Яна Науменко, випускниця Чернігівського медичного коледжу.

Робоча поїздка голови райдержадміністрації продовжилась зустріччю з представниками Терехівської територіальної громади.

У приміщенні сільської ради представників влади тепло зустріли близько сорока терехівців. Сільський голова Микола Білоус представив гостей та розпочав робочу зустріч.

Голова райдержадміністрації Микола Кудрик ознайомив присутніх з досягненнями району за останній час. А це: збір озимих зернових, що радує високою врожайністю - в середньому 42 ц/га; завершення будівництва Седнівського НВК, поріг якого юні седневці переступлять вже 1 вересня ц.р.; це й значні зрушення в соціально-культурній сфері району: будівництво та реконструкція дитячих садків і ФАПів, газифікація низки населених пунктів, ремонти водогонів і доріг; допомога соціально незахищеним та вразливим категоріям населення. Окрім того, Микола Васильович наголосив на успішній реалізації на території району Програм «Шкільний автобус» та «Питна вода».

«Влада не стоїть осторонь людських проблем. Свою роботу районна державна адміністрація планує, орієнтуючись на вирішення нагальних проблем територіальних громад району, яких дуже багато на сьогоднішній день. Районна влада робить все можливе, щоб допомогти мешканцям свого району, але без надійної підтримки керівників вищого рівня більшість проблем неможливо було б вирішити. Саме тому ми дуже вдячні за допомогу народному депутату України, раднику Президента України, першому заступнику голови депутатської фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайлу Васильовичу Чечетову та першому заступнику голови облдержадміністрації, керівнику фракції Партії регіонів в обласній раді Станіславу Миколайовичу Прокопенку», - зазначив у своєму виступі Микола Кудрик.

У ході зустрічі терехівці переймалися актуальними питаннями життєдіяльності територіальної громади та просили сприяння влади у їх вирішенні.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації