back

Про новорічні подарунки для дітей попіклуйтесь завчасно

25 липня 2012

Забезпечення дітей застрахованих осіб новорічними подарунками в 2012 році буде проводитись згідно з “Порядком придбання та забезпечення дитячими новорічними подарунками дітей застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності” затвердженим постановою правління Фонду від 25.10.2007 року № 48.

Рішення про виділення новорічного подарунку приймається комісією (уповноваженим) із соціального страхування підприємства, установи, організації, де працює застрахована особа, на підставі складеної страхувальником відомості на видачу новорічних подарунків, де зазначаються прізвища, ініціали застрахованих осіб та їх дітей, число, місяць та рік народження дітей.

Застраховані особи (батько, мати, усиновлювач, опікун/піклувальник) мають право отримати в поточному році лише один новорічний подарунок за рахунок коштів Фонду на дитину, якій станом на 1 січня 2013 року не виповнилося 14 років.

Видача новорічних подарунків страхувальнику здійснюється на підставі довіреності по накладній та відповідно до поданої заявки.

Отримання подарунків застрахованими особами здійснюється за основним місцем роботи. Фізичні особи - суб’єкти підприємницької діяльності, які застраховані на добровільних засадах, новорічні подарунки отримують на підставі особистої заяви та копії свідоцтва про народження дитини.

Для визначення необхідної кількості дитячих новорічних подарунків для забезпечення ними в 2012 році дітей застрахованих осіб віком до 14 років, страхувальникам необхідно уточнити їх кількість станом на 01.08.2012 року та повідомити міжрайонну виконавчу дирекцію до 10.08.2012 року.


Чернігівська міжрайонна виконавча дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності