back

Відбулось засідання колегії райдержадміністрації

24 липня 2012

24 липня ц.р. відбулось засідання колегії райдержадміністрації, в роботі якого взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району, сільські та селищні голови.

Відповідно до порядку денного на засіданні розглянуті питання:

1. Про хід підготовки господарського комплексу, закладів соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років.

2. Про стан підготовки навчально-виховних закладів району до нового навчального року.

По першому питанню доповіла начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Тамара Залозна, яка ознайомила присутніх з ходом підготовки району до осінньо-зимового періоду 2012-2013 років.

Співдоповідачем по цьому питанню виступила в.о. директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг райдержадміністрації Світлана Сімонова. Вона розповіла про діяльність територіального центру стосовно підготовки до осінньо-зимового періоду помешкань одиноких громадян похилого віку.

До обговорення питання підготовки до осінньо-зимового періоду долучилися сільські та селищні голови, які поділилися з присутніми проблемами територіальних громад та спільно шукали шляхи їх вирішення.

Щодо стану підготовки навчально-виховних закладів району до нового навчального року широко інформували присутніх начальник відділу освіти райдержадміністрації Володимир Конюший, директор Мньовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Ольга Гетта та директор Киїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Тетяна Дудчина.

Під час засідання колегії заступники голови райдержадміністрації озвучили актуальні питання відповідно до напрямків роботи, якими опікуються. Зокрема, Лідія Гаєвська зазначила, що в освітній галузі району на сьогоднішній день існує низка проблем, але головна – недостатнє фінансування. Разом з тим, вона зазначила, що влада не стоїть осторонь, а відшукує шляхи вирішення цієї проблеми, та водночас, закликала сільських голів та директорів шкіл до тісної співпраці між собою, а також з громадськістю щодо вирішення проблем сфери освіти.

Заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол наголосив на необхідності впровадження у районі системи енергоменеджменту як форми економії.

Микола Ганжа – перший заступник голови райдержадміністрації – звернув увагу сільських, селищних голів на активізації виконання в районі Державної програми збільшення поголів’я великої рогатої худоби.

Підводячи підсумки, голова райдержадміністрації Микола Кудрик наголосив на зміцненні співпраці, що склалася між районною владою, головами територіальних громад, керівниками господарського комплексу, закладів соціально-культурної сфери та громадськістю. За його словами, лише завдяки тісній співпраці буде досягнутий бажаний результат у вирішенні актуальних питань життєдіяльності району.


За інформацією відділу внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації

Адреса: 14035, м. Чернігів, вул.Шевченка, 48

Телефон/факс: (0462) 67-66-02

Адреса електронної пошти: [email protected]

Технічна підтримка[email protected]