back

Семінар для секретарів сільських, селищних рад

19 липня 2012

Сьогодні у малій залі районної ради відбувся семінар-навчання для секретарів сільських, селищних рад.

Відкрив семінар голова райдержадміністрації Микола Кудрик, який звернув увагу учасників заходу на актуальні питання життєдіяльності району та наголосив на важливості проведення даного навчання.

Семінар проводили керуючий справами апарату районної ради Ірина Кудрик та керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун.

У ході навчання начальник загального відділу виконавчого апарату обласної ради Олена Зубок ознайомила присутніх з новими вимогами оформлення документів в органах місцевого самоврядування відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.2011 № 1242 "Про затвердження Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади".

Про вчинення нотаріальних дій посадовими особами виконавчих комітетів сільських, селищних рад та стосовно порядку посвідчення довіреностей посадовими особами місцевого самоврядування розповіла завідуюча районною нотаріальною конторою Валентина Завалієва.

Начальник архівного відділу райдержадміністрації Ольга Черниш детально зупинилась на порядку складання та оформлення описів на справи постійного зберігання та з особового складу у діловодстві сільської (селищної) ради.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації