back

Відзначили Дні села

19 липня 2012

Днями в Пісках, Красному, Жукотках, Старому Білоусі та Павлівці відзначили Дні села. Мешканці територіальних громад активно брали участь в святкових заходах: готували концертні програми, організовували виставки рукоділля, ярмарки, варили куліш.

З визначними датами жителів сіл вітали: голова райдержадміністрації Микола Кудрик та голова районної ради Михайло Литвин - в Старому Білоусі і Павлівці, перший заступник голови райдержадміністрації Микола Ганжа – в Пісках, заступники голови райдержадміністрації Андрій Горбань – в Жукотках та Лідія Гаєвська – в Красному.

Приємною несподіванкою для мешканців «сіл-іменинників» стали подарунки від першого заступника голови облдержадміністрації, керівника фракції Партії регіонів в обласній раді Станіслава Прокопенка. Так, Пісківський хоровий колектив отримав музичний центр, Краснянське відділення зв’язку – велосипед та бензомотокосарку, Старобілоуська сільська рада - бензомотокосарку, а Жукотківському ФАПу вручено фельдшерську сумку та велосипед.

Святкові заходи завершилися чудовими концертними програмами та феєрверками, організованими за сприяння першого заступника голови облдержадміністрації, керівника фракції Партії регіонів в обласній раді Станіслава Прокопенка, які справили на учасників дійств незабутні враження.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації