back

Інформація щодо проведення перевірки сфери торгівлі

18 липня 2012

На виконання доручення голови райдержадміністрації від 26 червня 2012 року № 02-07/25 по виконанню заходів щодо покращення ситуації в сфері торговельного обслуговування та проведення благоустрою територій населених пунктів та автошляхів Чернігівського району була створена районна робоча група та затверджено графік виїздів.

Виїзди організовано за участю представників управління економіки райдержадміністрації, районної санітарно-епідеміологічної станції, відділу містобудування та архітектури, Чернігівської міжрайонної державної податкової інспекції. Крім того, при обстеженні були присутні відповідні сільські та селищні голови.

Згідно з графіком, проведені 4 виїзди районної робочої групи (05.07.2012, 10.07.2012, 12.07.2012, 17.07.2012) та обстежено 40 закладів торгівлі та громадського харчування у наступних населених пунктах: с.Топчіївка, с.Красне, с.Ягідне, с.Іванівка, с.Количівка, с.Новоселівка, с. Березанка, смт Седнів.

За результатами обстеження закладів торгівлі, представниками районної санітарно-епідеміологічної станції було виявлено порушення дотримання вимог санітарного законодавства на об’єктах торгівлі, про що складено 15 протоколів про адміністративні правопорушення та накладено штрафні санкції на суб’єктів господарювання.

Представником відділу архітектури та містобудування в ході обстеження було складено 16 приписів щодо необхідності проведення поточного ремонту фасадів та приміщень магазинів.

За результатами виїздів, суб’єктам господарювання встановлені терміни щодо усунення порушень, виявлених робочою групою в ході проведення перевірок.

Робота в даному напрямку продовжується.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації