back

Відбувся семінар-нарада з сільськими та селищними головами

11 липня 2012

Сьогодні, 11 липня, у великій залі райдержадміністрації відбулася семінар-нарада з сільськими та селищними головами під головуванням голови райдержадміністрації Миколи Кудрика.

У нараді взяли участь голова районної ради Михайло Литвин; перший заступник голови райдержадміністрації Микола Ганжа; заступники голови райдержадміністрації Анатолій Кругол та Андрій Горбань; начальник управління ветеринарної медицини в районі Сергій Мельниченко; заступник керівника ДП Чернігівської філії "Агенства ідентифікації худоби" Альона Герасименко; працівники управлінь та відділів апарату райдержадміністрації; керівники установ і організацій району; сільські та селищні голови.

Розпочав засідання голова райдержадміністрації Микола Кудрик. Він підкреслив важливість підготовки до роботи в осінньо-зимовий період в усіх сферах життєдіяльності району: забезпечення паливом у достатньому обсязі суб’єктів господарювання, ремонт шкіл, підготовка дошкільних закладів, тощо. Також він наголосив на продовженні робіт з газифікації, водопостачання, облаштування вуличного освітлення та благоустрою населених пунктів.

В ході наради було розглянуто ряд питань. Про завдання державної Програми по збереженню поголів’я молодняка та шляхи її реалізації доповіли начальник управління АПР райдержадміністрації Мирон Шумик та головний зоотехнік управління АПР райдержадміністрації Олександр Надточій.

Начальник управління ветеринарної медицини в районі Сергій Мельниченко та заступник керівника ДП Чернігівської філії "Агенства ідентифікації худоби" дали роз’яснення присутнім щодо порядку ідентифікації худоби та дали відповіді на всі запитання сільських та селищних голів.

Головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації Олена Юркова доповіла присутнім про стан передплати на ІІ півріччя 2012 року на районну газету "Наш край".

Щодо підготовки господарського комплексу, закладів соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2011-2013 років прозвітував головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Андрій Апанасенко. У своєму виступі він звернув увагу присутніх на розпорядження голови райдержадміністрації від 02.07.2012 року "Про підготовку господарського комплексу і об’єктів бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років", виконання якого забезпечить належний рівень готовності закладів району до осінньо-зимового періоду.

За підсумками наради дані відповідні доручення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації