back

Свято купальської традиції «Івана Купала на Голубих озерах» та фестиваль «Авторська пісня на Голубих озерах» біля села Олешня Ріпкинського району

07 липня 2012

06 липня ц.р. відбулося свято купальської традиції "Івана Купала на Голубих озерах" та І-й Міжнародний фестиваль "Авторська пісня на Голубих озерах" біля с.Олешня Ріпкінського району.

Із вітальним словом на відкритті свята звернувся Перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко. Почесними гостями фестивалю стали також І-й заступник голови облради Іван Коробка, депутат облради Іван Чаус, голова районної ради Михайло Литвин та делегація Чернігівського району.

Надвечір розпочалося урочисте відкриття Свята купальської традиції та Першого Міжнародного фестивалю "Авторської пісні на Голубих озерах".

Відкрила святкову програму вокально-хореографічна купальська композиція Академічного Чернігівського народного хору обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, а видатні барди з Росії, Білорусі та Україні зачарували всіх присутніх виконанням авторських пісень під акомпанемент гітари. На концертному майданчику окрім Академічного Чернігівського народного хору та солістів обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм виступили фольклорні колективи з Херсона та Києва, дитячо-юнацький театр естради «Феєрія» з Чернігова, після чого концертну програму продовжили гості та учасники фестивалю авторської пісні.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації