back

Проведено шосте з початку поточного року засідання тимчасової районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших виплат

27 червня 2012

25 червня цього року під головуванням заступника голови райдержадміністрації, заступника голови комісії Кругола А.М. в Чернігівській районній державній адміністрації працювала тимчасова комісія з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Для участі в засіданні були запрошені керівники підприємств-боржників із заробітної плати, по внесках на загальнообов’язкове державне пенсійне та соціальне страхування, податках і зборах.

На засіданні комісії були заслухані звіти присутніх керівників підприємств та було наголошено на важливості питання погашення боргів по заробітній платі.

За результатами наради узгоджені та затверджені графіки погашення заборгованості із сплати страхових та єдиного внесків до Пенсійного фонду, надані доручення відповідним керівникам підприємств та районним службам щодо вирішення піднятих під час засідання комісії питань та щодо покращення ситуації з погашення заборгованості з заробітної плати та іншим обов’язковим платежам.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації