back

Сьогодні відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

22 червня 2012

Сьогодні, 22 червня, в Україні відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни. Цього дня на території Чернігівської району, як і по всій країні, відбуваються меморіальні заходи з вшанування пам’яті жертв Великої Вітчизняної війни.

Наразі в селах та селищах району впорядковані меморіали, пам’ятники, братські могили, меморіальні дошки. День скорботи - це нагода ще раз згадати про мужність і героїзм, виявлені Українським народом у смертельному двобої з фашизмом та гідно вшанувати його подвиг і жертовність.

Цього дня на будівлях і спорудах органів державної влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій району приспущенні Державні прапори України.

Разом із керівництвом області керівники Чернігівського району взяли участь у мітингу-реквіємі та покладанні квітів до Братської могили у сквері ім. М.М.Попудренка і могили Невідомого солдата, що на Болдиній горі м.Чернігова. Учасники заходів пом’янули всіх загиблих жертв війни загальноукраїнською хвилиною мовчання.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації