back

Відбулася 10-та сесія районної ради

21 червня 2012

21 червня ц.р. у великій залі райдержадміністрації відбулася 10-та сесія районної ради.

У засіданні взяли участь депутати районної ради; сільські та селищні голови; керівники підприємств, установ, організацій району; працівники виконавчого комітету районної ради; керівники відділів, управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації, ЗМІ.

Порядок денний даної сесії налічував 16 питань, серед яких звіт голови Чернігівської районної адміністрації Миколи Кудрика про виконання делегованих йому повноважень.

У своєму виступі голова райдержадміністрації доповів присутнім про виконану роботу за звітний період у всіх сферах життєдіяльності району: про проведену роботу із сільськими та селищними головами, про хід реалізації Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району. Підвели підсумки діяльності промислової галузі, агропромислового комплексу, тваринництва, житлово-комунального господарства, малого підприємництва, районного центру зайнятості, функціонування системи соціального захисту та соціального забезпечення населення.

В ході засідання також був призначений редактор комунального підприємства "Редакція районної газети "Наш край" чернігівської районної ради Чернігівської області. Ним стала Бушай Наталія Вікторівна. До цього обов’язки редактора виконувала заступник редактора Любов Потапенко.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації