back

Відбулося виїзне засідання колегії райдержадміністрації на території Слобідської сільської ради

19 червня 2012

18 червня ц.р. на території Слобідської сільської ради під головуванням голови райдержадміністрації Миколи Кудрика за участю керівників структурних підрозділів відбулось виїзне засідання колегії райдержадміністрації.

У роботі засідання взяли голова районної ради Михайло Литвин, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації; сільські голови Пісківської та Іванівської сільських рад;члени виконкомів, депутати Слобідської та Будинської сільських рад; керівники установ і організацій сіл Буда та Слобода; закріплені депутати районної ради Валентина Лугова та В.В.Василинчук; керівники установ та організацій району.

У плановому порядку на засіданні колегії були розглянуті два основні питання: "Про роботу виконавчих комітетів Будинської та Слобідської сільських рад по реалізації делегованих повноважень, визначених ст.27-39 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"" та "Про стан виконання Програми розвитку малого підприємництва у Чернігівському районі на 2011-2012 роки за підсумками 2011 року".

З доповідями по першому питанню виступили Слобідський сільський голова Микола Новиченко та Будинський сільський голова Любов Ленько. У своїх виступах вони доповіли присутнім про діяльність Слобідської та Будинської територіальних громад в усіх сферах життєдіяльності та зупинилися на проблемних питаннях, серед яких ремонт доріг, фельдшерського пункту, будинку культури та інше.

Про стан виконання Програми розвитку малого підприємництва у Чернігівському районі на 2011-2012 роки за підсумками 2011 року доповів начальник управління економіки райдержадміністрації Андрій Василець.

За результатами розглянутих питань прийняті відповідні розпорядження та доручення голови райдержадміністрації.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації