back

Відсвяткували день медика в обласному філармонійному центрі

18 червня 2012

15 червня ц.р. відбувся урочистий захід з на нагоди святкування дня медичного працівника на території Чернігівської центральної районної лікарні.

Свято розпочалося на території Центральної районної лікарні, куди й прибули для привітання народний депутат України, радник Президента України, І-й заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов; I-й заступник голови облдержадміністрації, голова фракції Партії регіонів в Чернігівській обласній раді Станіслав Прокопенко; голова райдержадміністрації Микола Кудрик та голова районної ради Михайло Литвин. Від імені керівництва району у власність Центральної районної лікарні були передані карета швидкої допомоги та сумка-укладка для фельдшера швидкої допомоги.

Продовжилось святкування в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм, куди були запрошені також депутат обласної ради, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський, начальник управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації Галина Василькова та представники медичних закладів району.

Ключі від нового автомобіля швидкої допомоги Станіслав Прокопенко урочисто вручив виконуючому обов’язки головного лікаря Чернігівської центральної районної лікарні Володимиру Чубичу, а кращим медичним працівникам районних медичних закладів були вручені почесні грамоти та подяки облдержадміністрації, почесні грамоти обласної ради, райдержадміністрації та районної ради.

Справжнім подарунком став святковий концерт за участю творчих колективів філармонійного центру.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації