back

Дитячі літні оздоровчі пришкільні табори стають центрами здоров`я і радості

15 червня 2012

Літо у всіх асоціюється з теплом, добрим настроєм і, безперечно, літнім відпочинком. Саме в цей період більшість школярів перебуває в пришкільних оздоровчих таборах. Але, як відомо, відпочинок повинен бути не лише приємним, але й корисним.

Тому працівники Чернігівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відвідують пришкільні табори, проводять цікаві та змістовні заходи щодо здорового способу життя, правової освіти дітей та інші.

Так, 13 червня 2012 року, у Слабинській загальноосвітній школі, керівник Гончарівської філії Центру провела бесіду з старшокласниками «Молодь обирає здоровий спосіб життя» з переглядом відеофільму «Наркотикам скажемо: НІ!», молодші школярі з завзяттям взяли участь у конкурсі «Молодь обирає здоров'я», а на відкритому майданчику, поблизу школи, залюбки розфарбували асфальт у різнобарвні кольори і ніби цієї миті, саме тут, ожила країна дитячих мрій. Найкращі малюнки, шляхом голосування визначали самі ж учасники. Переможцями конкурсу стали роботи: «Ура! Канікули», «Світ дитячих мрій», «Хочу на море», «Квітка радості». А на завершення зустрічі всі бажаючі створили плакат «Майбутнє України в руках дітей», де поряд з власними долоньками поділилися найзаповітнішими мріями і залишили свої щирі побажання. Всі учасники конкурсів отримали не лише задоволення від спілкування, а й призи та солодощі, а переможці конкурсу малюнка на асфальті – призи та грамоти від директора ЦСССДМ.


За інформацією т.в.о. директора Центру Кудлай З.В.