back

Нарада з актуальних питань щодо торгівельного обслуговування населення району

11 червня 2012

8 червня цього року перший заступник голови райдержадміністрації Ганжа Микола Миколайович провів нараду по питанню стану та якості торгівельного обслуговування населення в районі.

На нараду були запрошені суб’єкти господарювання, що здійснюють торгівельне обслуговування населення району, а саме: заступник директора ПВТП «Вікторія-Трейд», директор ТОВ «Телерадіокомпанія МІКС», голова Седнівського споживчого товариства, директор ТОВ «Нефіда» та фізичні особи-підприємці.

В нараді взяли участь: начальник управління контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства в Чернігівській області Смаль В.І., в.о. начальника Держкомзему в Чернігівському районі Суботський В.І., завідувач сектору взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Чернігівської МДПІ Козир Л.О., завідувач санітарно-гігієнічним відділенням, лікар з гігієни харчування Чернігівської райсанепідемстанції Тутулова К.П., начальник державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Чернігівського РВ УМВС Гавриляко О.О., начальник управління економіки райдержадміністрації Василець А.І., головний архітектор району Дмитрюк О.І.

Відкриваючи нараду, Микола Миколайович Ганжа відмітив, що питання стану та якості торгівельного обслуговування постійно знаходиться на контролі органів влади району, при цьому зазначив, що метою даного зібрання є реалізація плану заходів щодо покращення торгівельного обслуговування населення.

Про стан торгівельного обслуговування в районі та наявні проблеми у цій сфері доповів начальник управління економіки райдержадміністрації.

Стосовно дотримання вимог щодо стану благоустрою закладів торгівлі та прилеглих до них територій доповів начальник відділу архітектури та містобудування райдержадміністрації.

Щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог чинного законодавства при виробництві, реалізації, транспортуванні та зберіганні харчових продуктів та сировини проінформувала завідувач санітарно-гігієнічним відділенням, лікар з гігієни харчування Чернігівської рай санепідемстанції.

Про дотримання суб’єктами господарювання вимог чинного законодавства при використанні земельних ділянок під об’єктами торгівлі на території Чернігівського району доповів начальник управління контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства в Чернігівській області.

В ході наради керівники підприємств та фізичні особи-підприємці, що здійснюють торгівельне обслуговування населення району мали змогу обговорити нагальні питання щодо функціонування сфери торгівлі.

В обговорюванні взяли участь представники контролюючих органів обласного та районного рівнів.

Підбиваючи підсумки наради, Микола Миколайович Ганжа закликав присутніх до взаємодії з органами місцевої влади щодо вирішення піднятих питань.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації