back

Олишівський фольклорно-етнографічний ансамбль "Пряля" відсвяткував своє 40-річчя

11 червня 2012

10 червня ц.р. в смт.Олишівка відбувся урочистий захід, присвячений 40-річчю творчої біографії Олишівського фольклорно-етнографічного ансамблю "Пряля".

Привітати колектив прибули почесні гості: перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська.

Перший заступник голови облдержадміністрації подякував творчому колективу за їх внесок у скарбницю пісенного фонду нашої держави та області, вручив відзнаки обласної державної адміністрації, а від себе особисто - цінні подарунки.

Мешканці селища та гості з ближніх сіл мали змогу ознайомитися з виставковими комплексами громад, які були організовані на центральній площі, а також насолодитися піснями у виконанні учасників художньої самодіяльності.

У фойє будинку культури була представлена виставка «Душею відроджені джерела ", на стендах якої розташовані фотографії, газетні статті, грамоти, дипломи та інші матеріали, що розкривають творчий шлях колективу.

Учасників знаного колективу привітати наймолодші шанувальники – вихованці дошкільного дитячого закладу " Бджілка " та колеги із Красного та Ладинки.

Учасники колективу нагороджені грамотами і подяками райдержадміністрації та районної ради, а також їм вручені цінні подарунки.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації