back

Відбулося засідання колегії райдержадміністрації

25 травня 2012

23 травня ц.р. у великій залі райдержадміністрації за участю керівників структурних підрозділів відбулось засідання колегії райдержадміністрації, яке провів голова райдержадміністрації М.В.Кудрик.

У роботі засідання взяли голова районної ради М.Б.Литвин, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації; сільські, селищні голови; керівники установ та організацій району.

У плановому порядку на засіданні колегії були розглянуті два основні питання: "Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району на 2012 рік за підсумками І кварталу" та "Про стан підготовки до проведення оздоровчої кампанії 2012 року".

З доповіддю по першому питанню виступив начальник управління економіки райдержадміністрації Андрій Василець, який назвав присутнім основні досягнення в економіці та соціальній сфері, які втілилися в життя завдяки спільним зусиллям районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування та суб’єктів господарювання за підсумками січня-березня поточного року, а також визначив основні завдання в промисловості, гуманітарній та соціальній сферах на наступні періоди поточного року.

Про стан підготовки до проведення оздоровчої кампанії 2012 року доповів начальник відділу у справах сім’ї. молоді та спорту Олександр Чаус. У своєму виступі він розказав про хід підготовки та організації відпочинку і оздоровлення дітей влітку 2012 року і зазначив, що вже проведені комплексні перевірки щодо готовності до оздоровчого періоду таборів денного перебування та оздоровчих закладів, розташованих на території району.

За результатами розглянутих питань прийняті відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації